Andělská terapie

Komunikace s anděly i dalšími nebeskými bytostmi je zdrojem čisté energie, lásky a síly k překonání všech životních překážek a nástrah. Andělé jsou tu pro každého. Těší se ze svých úkolů. Každým okamžikem jsou připraveni pomoci. Je jedno, zda jde o malicherné lidské strasti nebo zásadní životní problémy. Andělé jsou bytosti, které jsou ochotni pomáhat v každé situaci. Léčí tělo i duši.

Co je to andělská terapie?

  • komunikace, meditace a léčení s anděly
  • přijímání andělských poselství, přijetí nové síly a energie
  • andělské vedení i těmi nejsložitějšími zákrutami života

Andělská terapie, která může spočívat třeba v práci s andělskými kartami, představuje podporu andělů v každodenním životě. Pomáhá najít ztracenou rovnováhu, pocity spokojenosti a štěstí. Napomáhá řešení vztahových, pracovních, zdravotních i finančních problémů.

Výklad andělských karet
Tou nejjednodušší formou andělské terapie jsou andělské karty a jejich výklad. Pokud nemáte k dispozici vlastní karty nebo vám v komunikaci s anděly brání jiné překážky, můžete se obrátit na profesionální věštce.

Někteří naši věštci andělské karty denně využívají a jakékoliv andělské poselství dokáží bez problémů předat. Tak jako jsou andělé při každému člověku, tak je každému k dispozici andělská terapie prostřednictvím výkladu andělských karet našimi věštci. Stačí zavolat do naší online věštírny.

Andělské rozřešení

Andělská terapie není jenom příjemnou metodou, která člověka pozitivně naladí, nechá ho pocítit všeobjímající lásku a dodá léčivou energii. Andělská terapie může dát skutečné rozřešení složitých životních situací, může reálně pomoci s odpovědí na palčivé životní otázky.

Andělské karty odpoví na jakoukoliv otázku. Spíše než obecné otázky typu „Co přinese budoucnost?“ se andělů vyplatí ptát na konkrétní osobní témata jako „Co mám dělat, aby má budoucnost byla příznivá?“ Zkuste se zeptat andělů prostřednictvím andělských karet. Jistě vám rádi vám odpoví a ukážou tu správnou cestu. Myslete však na to, že výklad andělských karet je platný pro daný okamžik pro danou aktuální situaci. Pokud hledáte řešení problémů dnes, nebude stejné jako řešení problémů zítra, za týden či za rok. Andělské rady se v průběhu času mění tak, aby byly skutečně platné a účinné.

Karty Andělská terapie

Název Andělská terapie nese přímo jeden konkrétní balíček andělských karet. Jde o andělské karty proslulé autorky, doktorky lidských duší a andělské terapeutky Doreen Virtue, Ph.D. Balíček 44 karet provází i stejnojmenná doprovodná kniha.

Andělská terapie Doreen Virtue si klade za cíl:

  • pomoci naplnit životní poslání
  • vyřešit nejrůznější, i ty nejzásadnější životní problémy
  • vyléčit nešťastnou duši i nefunkční tělo

Doreen Virtue v tomto balíčku karet ze všech možných andělů vyzdvihuje zejména archanděla Michaela, který je ochráncem a bezpečným průvodcem životem. Michael dokáže zbavit nepříjemných obav a strachu. Druhým klíčovým archandělem je pak Rafael. Tento všemocný léčitel umí uzdravovat, předává sílu a vitalitu.

Karty Andělská terapie byly vytvořeny speciálně pro komunikaci se strážnými anděly. Ti jsou neustále v naší blízkosti a šeptají nám svá poselství. Andělské karty mají toto poselství srozumitelně zprostředkovat.

Pokud máte z komunikace s anděly obavy, bojíte se, že se vám nepodaří se svým strážným andělem spojit, můžete se obrátit na naše věštkyně a kartářky. Andělské karty má v ruce věštkyně Daniela a ráda vám s andělskou terapií pomůže.
Další články: